Tipy na originálne darčeky pre ženy

Lámete si hlavu s tým, čo kúpiť svojej milovanej polovičke, mame, sestre alebo dcére…? V tomto “darčekovom poradcovi” určite nájdete ten pravý, krásny a zároveň praktický darček. 

Bezdrôtové slúchadlá

Slúchadlá sú univerzálnym darčekom, ktoré potešia každú ženu. Hlavne tie bezdrôtové, pretože sú nielen praktické, ale aj štýlové. Slúchadlá Baseus WM02 urobia vďaka kvalitnému Bluetooth pripojeniu z každého počúvania hudby unikátny zážitok! Slúchadlá na jedno nabitie vydržia až 5 hodín a puzdrom ich dokážete nabiť až 5-krát

Alebo siahnite po ľahkých, komfortných a štýlových slúchadlách Guess TWS CLASSIC. Vďaka bezdrôtovej technológii je zabezpečený rýchly prenos zvuku a vysoká stabilita signálu. Bezdrôtové tlačidlá navyše umožnia ľahké používanie. Na jedno nabitie si užijete až 5 hodín kvalitnej hudby.

Bezdrôtové slúchadlá Slúchadlá GUESS

 

Doplnky k notebooku

Hľadáte originálne vianočné darčeky pre mamu? Pekný doplnok k notebooku ocení každá moderná žena. S našimi obalmi a puzdrami na notebook bude zariadenie chránené pred poškodením, a to ešte aj štýlovo! 

Elegantná taška CANVASLIFE s kvetinovým vzorom je dokonalým módnym doplnkom a vďaka použitým kvalitným materiálom ochráni zariadenie pred vonkajšími vplyvmi a nárazmi. Na zadnej strane nájdete priehradku na dokumenty a súčasťou je praktický popruh na rameno. 

Ak hľadáte minimalistickejšie riešenie, vhodným darčekom bude Puzdro na notebook 4v1. Je elegantné, ultratenké, vyrobené z kvalitnej syntetickej kože a dá sa jednoducho poskladať “do stojana”. Súčasťou balenia je malá kapsička na príslušenstvo a dve spony na zopnutie káblov. 

Taška na notebook Taška na notebook GUESS  Obal na notebook

 

Tech doplnky 

V prípade že hľadáte menší darček či drobnosť, z nasledovných možností si určite vyberiete. Štýlovým zlatým príveskom Guess Chain na mobil potešíte každú “fashionistku”. Vďaka remienku môžete telefón nosiť bezpečne so sebou a nebáť sa, že vám vykĺzne z ruky. Ak hľadáte ideálny vianočný darček pre sestru, práve ste ho našli. 

Prívesok GUESS

Alebo siahnite po koženom remienku pre Apple Watch! Elegantným remienkom jednoducho zmeníte vzhľad hodiniek a dodáte šmrnc celému outfitu. A skvelý outfit s ladiacimi doplnkami stojí za to mať zaznamenaný – vďaka Q03S Bluetooth selfie tyči so svetlom a Blueetoth ovládaním (s dosahom až na 10 m) vytvoríte tie najlepšie fotografie.


Remienok pre Apple Watch Kožený remienok pre Apple Watch Remienok pre Apple Watch


Ku kompletnému looku chýba už len univerzálne puzdro na mobil, ktoré ochráni pred pádom každý moderný smartfón a zároveň, vďaka množstvu priehradiek, nahradí peňaženku. 

Kabelka na mobil

 

A ak hľadáte darček pre ženu s dušou cestovateľky, externá nabíjačka bude TOP darček. Bezdrôtová a externá nabíjačka Duzzona W4 nabije telefón kdekoľvek a má aj technológiu MagSafe, takže sa dá používať aj na bezdrôtové nabíjanie. Ideálny vianočný darček pre priateľku dobrodruha.

 

Veríme, že si v našej ponuke vyberiete ten najlepší darček pod stromček. A ak sa budete potrebovať poradiť, neváhajte nás kontaktovať.