Tipy na darček pre muža, ktorý je praktický a štýlový

Obdarujte vášho blízkeho muža – otca či starého otca, syna, brata, manžela… darčekom, ktorý naozaj poteší! Z nášho darčekového poradcu si určite vyberiete, len čítajte ďalej. 

Bezdrôtové slúchadlá

Pre dokonalý pôžitok z hudby siahnite jednoznačne po bezdrôtových slúchadlách. Tronsmart Onyx vám prinesú zážitok bez kompromisov. Slúchadlá sú ľahké, štýlové a komfortné. Na jedno nabitie vydržia až 5 hodín a nabíjacie puzdro vám ich nabije až 5 krát! 

Alebo zvoľte slúchadlá Proda Bole PD-BT500, ktoré majú vysokú stabilitu signálu a ihneď po vybratí z puzdra sa spárujú s vaším telefónom. Vďaka dotykovým tlačidlám je ich používanie absolútne jednoduché. Ide o ideálny vianočný darček pre každého muža.

Slúchadlá Proda Bole PD-BT500 Tronsmart Onyx

Nabíjačky a powerbanky

Tip na vianočný darček pre muža, ktorý je štýlový a elegantný? Bezdrôtová nabíjačka Dudao A10 Pro, ktorá nabije každý telefón, tablet a iné kompatibilné zariadenia. Vďaka minimalistickému a modernému dizajnu bude krásnym doplnkom pracovného stola aj vtedy, keď sa na nej práve nebude nič nabíjať. Pre dobrodruhov alebo večných zábudlivcov máme praktickú externú nabíjačku Baseus Bipow, vďaka ktorej nikdy nezostane “bez energie”. Nabíjačka má až 2 USB porty a 1 USB-C port a kapacitu až 10 000 mAh

 

Bezdrôtová nabíjačka so stojanom Dudao A10 Pro Externá nabíjačka 10 000 mAh

 

Tašky a batohy

Ochrana na notebook musí byť štýlová a elegantná zároveň! Ak hľadáte vianočný darček pre priateľa, ideálnou voľbou je STYLO taška na notebook. Vďaka kvalitným materiálom je notebook ochránený pred nárazmi, škrabancami aj nečistotami. Povrch tašky je vodeodolný, a zariadenie tak ostane v bezpečí aj počas dažďa či po obliatí. 

Ak obdarovaný nie je fanúšikom tašiek, siahnite po praktickom batohu značky BANGE. Zmestí sa doň nielen notebook, ale aj všetky ostatné, potrebné drobnosti. Vybrať môžete priestranný batoh BANGE BUSINESS, ktorý hravo nahradí cestovnú tašku, či ultratenký nadčasový batoh

BANGE BUSINESS Ultratenký batoh BANGE Batoh BANGE

 

Doplnky  

Jednoduchý a praktický vianočný darček pre frajera. Držiak na telefón do auta poskytne dokonalú viditeľnosť displeja telefónu a zároveň aj vozovky. Smartfón ostane počas jazdy na svojom mieste, a vy tak môžete bezpečne sledovať navigáciu. Vyberte si napríklad držiak Baseus Metal Age II, ktorý je možné ovládať poľahky, iba jednou rukou. 

Extra odolný kryt na mobil je skvelým darčekom pre každého zanieteného športovca a milovníka extrémnych zážitkov. Kryty SHOCK sú z kvalitného plastu a majú zosilnené boky a spevnený rám – telefón je tak v bezpečí v každej situácii! 

Držiak na mobil do auta

Remienok pre každé smart hodinky! Vianočný darček pre chlapa, ktorý miluje rôznorodosť. Univerzálny remienok NYLON osvieži vzhľad hodiniek a je vhodný na každodenné nosenie. Ruka sa pod remienkom, vďaka použitému materiálu, vôbec nepotí. V prípade premočenia vodou remienok veľmi rýchlo schne. K dispozícii je vo viacerých krásnych farbách. 

Univerzálny remienok

 

V našom e-shope určite vyberiete ten najkrajší darček pre svojho partnera, ktorý je nielen pekný a praktický, ale aj chytí za srdce!