Tešíte sa na Samsung S21 FE? Už o ňom vieme pár vecí!

V Apríli tohto roku sa k nám už dostali prvé informácie o plánovanom predstavení fanúšikovskej verzie vlajkovej lode Samsung S21. Na snímkach sme mohli vidieť ako pravdepodobne bude tento nový S21 FE vyzerať. Teraz sa však už môžeme pozrieť na krajšie a detailnejšie snímky aj s farebnými prevedeniami. Pozrite sa teda na ne dolu...


Minulý mesiac sa objavil aj zvláštny záznam v zoznamoch služby GeekBench,  ktorá testuje výkon smartfónov a tabletov. Ukázal model SM-G990B, o ktorom experti zistili, že je očakávaný Samsung S21 FE. V zázname o hardvéri zariadenia bolo možné vyčítať, že bude poháňaný procesorom Snapdragon 888, so 6GB RAM a systémom Android 11.

Na stránke vsetkonamobil.sk nájdete množstvo obalov a iného príslušenstva pre smartfóny značky Samsung za super ceny. Pozrite sa na na ponuku kliknutím na tento link.


Podľa uniknutých informácií očakávame, že S21 FE bude zobrazovať svoj obsah na 6,41 palcovom plochom displeji (pravdepodobne AMOLED). Predný fotoaparát nebude súčasťou rámika v hornej časti displeja, ale bude osobitná bodka oddelená od rámika. Mal by byť dostupný v dvoch variantoch úložiska 128 a 256GB, podporovať 5G sieť a kapacita batérie by mala byť 4500mAh.

Samotný Samsung o tomto modeli ešte neprezradil takmer nič. Hovorí sa však, že by mal byť vo výrobe už v júli a predaj spustený v poslednom štvrťroku 2021 (oficiálna stránka Samsung v Mexiku). Ďalšie informácie budú určite dostupné v nasledujúcich týždňoch.

Váš tím VSETKONAMOBIL.sk